Tuotteet hakusanalla jäädytä rasvaa (9)

Mantelilastut 250g

Mantelilastut 250g

Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja näin ollen niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ne sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen nauttiminen voi alentaa kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös E-vitamiinin lähde, joka on tunnettu antioksidantti, aine, joka estää hapettumisprosessit, avaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit edistävät terveiden luiden ylläpitämistä niiden sisältämien ainesosien, kuten kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin, ansiosta. Lisäksi mantelit sisältävät B-vitamiineja, kuitua ja fosforia. <strong>Koostumus:</strong> mantelit <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong> Energia-arvo 2489kJ/602kcal - 30% VRN* Rasva 50,6g - 72% josta tyydyttyneet rasvahapot 3,9g - 20% Hiilihydraatit 9,5g - 4% josta sokerit 5g - 6%
Koko Kuorittu Herne - Koko Kuorittujen Herneiden Pakkaus

Koko Kuorittu Herne - Koko Kuorittujen Herneiden Pakkaus

Herne on palkokasvi. Herne on hyvä proteiinin lähde, se tarjoaa myös hiilihydraatteja sekä kuitua, joka parantaa ruoansulatusta. Lisäksi herneellä on emäksistä vaikutusta. Se on perusainesosa sotilaallisessa hernekeitossa, mutta se sopii erinomaisesti erilaisiin levitteisiin, keittoihin tai salaatteihin.
Heidi

Heidi

Kaksiosainen setti Heidi
Hirssi - Hirssipaketti

Hirssi - Hirssipaketti

Hirssiä pidetään yhtenä maailman terveellisimmistä ruoista. Sitä on viljelty satojen vuosien ajan, ja se saadaan kuorituista hirssinsiemenistä. Se erottuu korkeimmalla B-vitamiinien (B1, B2, B6) sekä raudan ja kuparin sisällöllään. Hirssiellä on myös parantavia ominaisuuksia, se on helposti sulavaa eikä aiheuta allergioita, koska se ei sisällä gluteenia, joten sitä voivat nauttia keliakiaa sairastavat. Se omaa antiviraalisia ominaisuuksia ja vähentää limakalvojen tulehdusta. Se sisältää piidioksidia, joka vaikuttaa myönteisesti ihon, hiusten ja kynsien kuntoon.
Kuivatut Goji-marjat 500 g vivio

Kuivatut Goji-marjat 500 g vivio

Goji-marjoja kutsutaan joskus "punaisiksi timanteiksi" ja ne kuuluvat "superfoodien" kategoriaan. Goji-hedelmiä on viljelty ja kulutettu Kiinassa yli 2 000 vuotta. Niiden kunniaksi järjestetään myös festivaali. Goji Jagi on yksi suurimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini osallistuu myös raudan imeytymiseen. Hedelmät sisältävät myös B-vitamiineja, jotka ovat vastuussa normaalista toiminnasta, mukaan lukien hermosto. Vitamiinien lisäksi marjat ovat myös mineraalien lähde, kuten: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja seleeni. Marjat tarjoavat myös kuitua, mikä on välttämätöntä Goji-ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Polysakkaridikompleksi, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka on vastuussa oikeasta suoliston bakteerikannasta. Arvo 1386KJ/327 kcal - 16% RWS*Rasva 1,2 g - 2% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0 g - 0% Hiilihydraatit 64,1 g - 25% mukaan lukien sokerit.
Mil 1000g

Mil 1000g

Millet on valmistettu hirssistä. Se auttaa torjumaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, verenmuodostukseen liittyvän raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuiduille sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Hirssiellä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat verenmuodostusta. Hirssi auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, sillä on lämmittävä vaikutus, se parantaa aineenvaihduntaa, keskittymistä ja muistamista. Korkea kalsiumin ja piiyhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,4 g - 2% hiilihydraatteja 72,1 g - 28%, mukaan lukien sokerit 0,8
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Pate a'la Falafel 200 g

Pate a'la Falafel 200 g

Herkkullinen ja terveellinen Falafel-tyylinen pasteija, joka on valmistettu kikherneistä, paahdetuista vihanneksista kuten porkkanoista, sipuleista, selleristä currylla ja inkiväärillä, jotka antavat sille itämaista vivahdetta. Se on loistava lisä leivälle, voileipiin tai paahtoleipään. Pasteijalla on kevyt koostumus, se levittyy helposti ja siinä on miellyttävä maku. Se sisältää proteiinia, kuituja, vitamiineja ja mineraaleja. Ainesosat: valkosipuli, valkosipuli, valkosipuli, valkosipuli, curry (mukaan lukien sinappi), pippuri, kuivattu inkivääri. <strong>Kommentit</strong>: Säilytä jääkaapissa avauksen jälkeen ja nauti 48 tunnin sisällä.
Jarzynka 1000g

Jarzynka 1000g

Jarzynka-mauste on monipuolinen mauste monille ruoille. Se perustuu kuivattuihin vihanneksiin, yrtteihin ja kurkumaan. Se korostaa täydellisesti ruokien makua ja antaa niille miellyttävän kasviaromin. Jarzynka ei sisällä tarpeettomia kemiallisia lisäaineita, hiivan tai maun vahvistajia. <strong> Koostumus: </strong> suola, sokeri, panadip, porkkana, maissi, sipuli, päärynä. <strong> Käyttö </strong> vihannesta lisätään keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin, salaatteihin ja muihin ruokiin, mikä antaa niille miellyttävän kasviaromin ja korostaa valmistettujen ruokien makua.